google-site-verification: google125002dc4d397b0f.html

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Your name *
Your name
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

labradorec.jpg

DOMOV

Prva metoda, ki omogoča ozdravitev nekaterih sklepnih obolenj, za katere je bila do sedaj na voljo le protibolečinska terapija.

Animacel je slovensko podjetje, ki je na področju zdravljenja z matičnimi celicami razvilo revolucionarno tehnologijo zdravljenja živali z boleznimi gibalnega aparata. Akademsko znanje, ki smo ga pridobili z več let trajajočimi raziskavami, smo prenesli v klinično veterinarsko medicino z namenom zdravljenja psov in konjev z boleznimi sklepov, kit in vezi. V čast in veselje nam je, da lahko lastnikom in njihovim živalim ponudimo dosežke vrhunske znanosti, ki omogočajo ozdravitev bolezni, lajšanje bolečin in trpljenja naših štirinožnih prijateljev.

 

sklep1

 

 

ZGODBE LASTNIKOV ZDRAVLJENIH ŽIVALI

 

Monika Rijavec, lastnica 8 let stare labradorke Belli se je po aplikaciji matičnih celic stanje bistveno izboljšalo. Prej se zaradi bolečine nikoli ni igrala z drugimi psi ali jih vabila k igri, v nekaj mesecih po zdravljenju pa je začela z igro, skakanjem in tekom.    

Monika Rijavec,

lastnica 8 let stare labradorke

Belli se je po aplikaciji matičnih celic stanje bistveno izboljšalo. Prej se zaradi bolečine nikoli ni igrala z drugimi psi ali jih vabila k igri, v nekaj mesecih po zdravljenju pa je začela z igro, skakanjem in tekom.

 

 

Rok Šilc, lastnik tekmovalnega konja Moj konj Soldan je zaradi osteoartritisa komaj hodil. Po zdravljenju z matičnimi celicami sem prve spremembe opazil po 4 mesecih. Čeprav je konj še šepal, je zaradi izgube bolečine postal bolj živahen. Eno leto po zdravljenju z matičnimi celicami pa so rezultati izjemni! Soldan je v zelo dobrem stanju, v koraku hodi popolnoma normalno, občasno tudi že galopira.

Rok Šilc,

lastnik tekmovalnega konja

Moj konj Soldan je zaradi osteoartritisa komaj hodil. Po zdravljenju z matičnimi celicami sem prve spremembe opazil po 4 mesecih. Čeprav je konj še šepal, je zaradi izgube bolečine postal bolj živahen. Eno leto po zdravljenju z matičnimi celicami pa so rezultati izjemni! Soldan je v zelo dobrem stanju, v koraku hodi popolnoma normalno, občasno tudi že galopira.

Cvetka Gostinčar, lastnica 10 let starega psa reševalca Na treningih se je pri mojem psu Milku opazilo, da je z njegovimi kolki nekaj narobe. Težko je vstajal, med hojo je veliko počival, teči sploh ni mogel. Težave so se iz leta v leto stopnjevale. Na zdravljenje z matičnimi celicami se je pes odlično odzval. Dve leti in pol po zdravljenju je Milko v svoji vrhunski formi. Opazne so iskrice v njegovih očeh – hvaležnost, ki človeku seže globoko v srce.

Cvetka Gostinčar,

lastnica 10 let starega psa reševalca

Na treningih se je pri mojem psu Milku opazilo, da je z njegovimi kolki nekaj narobe. Težko je vstajal, med hojo je veliko počival, teči sploh ni mogel. Težave so se iz leta v leto stopnjevale. Na zdravljenje z matičnimi celicami se je pes odlično odzval. Dve leti in pol po zdravljenju je Milko v svoji vrhunski formi. Opazne so iskrice v njegovih očeh – hvaležnost, ki človeku seže globoko v srce.

Petra Hodnik, dr. vet. med. lastnica 7 let stare madžarske vižle Po približno 5. letu starosti so se pri moji Julie, madžarski vižli, začele kazati težave z zadnjimi nogami: šepanje na zadnje noge po daljši telesni aktivnosti, ter počasno vstajanje iz ležečega položaja. Brez pomisleka sem se odločila za zdravljenje z matičnimi celicami, saj sem od kolegov veterinarjev slišala o zelo dobrih rezultatih zdravljenja. Nekaj mesecev po zdravljenju je šepanje izginilo, 6 mesecev po aplikaciji pa je vstajala iz prostora brez težav. Najlepše pa se mi zdi, da ji lahko zelo enostavno zopet pomagamo, če se pojavi potreba po tem, saj je s sedmimi leti moja psička že starejša.

Petra Hodnik, dr. vet. med.

lastnica 7 let stare madžarske vižle

Po približno 5. letu starosti so se pri moji Julie, madžarski vižli, začele kazati težave z zadnjimi nogami: šepanje na zadnje noge po daljši telesni aktivnosti, ter počasno vstajanje iz ležečega položaja. Brez pomisleka sem se odločila za zdravljenje z matičnimi celicami, saj sem od kolegov veterinarjev slišala o zelo dobrih rezultatih zdravljenja. Nekaj mesecev po zdravljenju je šepanje izginilo, 6 mesecev po aplikaciji pa je vstajala iz prostora brez težav. Najlepše pa se mi zdi, da ji lahko zelo enostavno zopet pomagamo, če se pojavi potreba po tem, saj je s sedmimi leti moja psička že starejša.

Animacel v oddaji Svet na Kanalu A